کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی
کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی

کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی

انتخابات شورای مرکزی/ در پاسخ به پست اخیر جناب حیدری

جا داره از جناب حیدری بابت پیگیری هاشون تشکر کنم و البته عذرخواهی بابت دیر جواب دادن به پست ایشون.

بنده تقریبا حدود دو هفته هست که به عنوان مسئول اساسنامه انتخاب شدم و حتی فرصت نداشتم که معاونت در این سمت رو تجربه کنم.منتهی چون هیچ داوطلبی برای این سمت نداشتیم، بنده اعلام آمادگی کردم . این به معنای این هست که بنده با این که هنوز تجربه ی کار ندارم اما تلاشم رو میکنم که بتونم مسئولیتم رو به خوبی انجام بدم.


اما در رابطه با سوالاتی که جناب حیدری مطرح کردن، بنده بعد از مشورت با آقایان زرگر و شکوری (مسئولین سابق و اسبق اساسنامه) به این جواب ها رسیدم:

در جواب سوال سوم انتخابات با اعضایی کمتر از 5 نفر ممکن نیست.در اینجا خلا قانونی وجود دارد.این خلا را با اصل دموکراسی و گوشت قربانی حل میکنیم. یعنی :

1-    نهاد تصمیم گیری باید تصمیم بگیرد که در این وضعیت چه کند

2-    دبیر مسئول این است که رای گیری قانونی نهاد تصمیم گیری را به جریان بیندازد

در نهایت هر قدمی که برداشتن آن به دموکراتیک بودن رای گیری ضربه بزند انتخابات را زیر سوال میبرد.

در ادامه جناب شکوری در نظر مشورتی خودشون فرمودن که : به تعویق افتادن انتخابات مشکل خاصی نیست.از مهمترین جزئیات پروژه ی کانونی که باید به رای نهاد تصمیم گیری برسد ، زمان انتخابات است. مخصوصا به این علت که در قانون آن اثری از تعیین زمان انتخابات نیست.بنابراین اشتباه در همین جاست.


ثانیا طول انتخابات و مسئول انتخابات و میزان اختیارات مسئول هم باید به رای گذاشته میشده است که گویا این اتفاق نیز نیفتاده است.

بنابراین زمانی نیز که از پیش تعیین شده بود ، نه تنها با اصل اساسی دموکراسی منطقا در تعارض است، بلکه با قانون پروژه ی کانونی نیز تعارض دارد.

رای گیری بین 4 نفر هم در قانون انتخابات کانون پیش بینی نشده است زیرا نوع اکثریت های مجاز برای انتخاب دبیر روشن شده است که همگی بر این اساس طراحی شده اند که دقیقا 5 نفر عضو شورای مرکزی کانون فیلم و عکس باشند . این ماده نیز برگرفته از آیین نامه است.

در نتیجه :


نهاد تصمیم گیری تماما تعیین میکند که روند برگزاری و نحوه ی اجرای انتخابات چگونه باشد. یا این نهاد ، مورد به مورد اختیارات مدیر پروژه ی کانونی را تعیین میکند و یا اینکه مانند مدیریت خانم حیدری برای پروژه ی قندون جهیزیه عمل می شود.

به هر حال بدون رای گیری نهاد تصمیم گیری ، مدیر پروژه ی کانونی اختیاری ندارد و تمامی تصمیمات ایشان کان لم یکن  و بلااثر و نامشروع خواهد بود.

نظرات 3 + ارسال نظر
امیر حیدری پنج‌شنبه 3 تیر 1395 ساعت 20:50

ممنون از پیگیری و پاسخ روشن کننده.
البته مسئول انتخابات با رای گیری انتخاب شده بود.
به نظر من شورای مرکزی قبلی اگه هنوز دورشون تموم نشده برای تابستون یک سرپرست مشخص کنند و رای گیری اول مهر انجام بشه.

مریم حیدری شنبه 5 تیر 1395 ساعت 04:21

باریک

فریدا حصاری شنبه 5 تیر 1395 ساعت 10:55

ادبیات خیلی حقوقی بود. مخصوصا "نظر مشورتی" درود بر شما

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد