کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی
کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی

کانون فیلم و عکس دانشگاه شهید بهشتی

توضیحات و نقد مربوط به «اینک بهشت»

کارگردان هانی ابو اسعد
نویسنده هانی ابو اسعد
برو بیر
بازیگران قیس ناشف
علی سلیمان
لبنی ازابال[۱]
مدت زمان ۹۰ دقیقه
زبان عربی، انگلیسی
اینک بهشت (به عربی: الجنّة الآن؛ به انگلیسی: Paradise Now) فیلمی است محصول سال ۲۰۰۵، به نویسندگی و کارگردانی هانی ابو اسعد. فیلم در رابطه با دو مرد جوان فلسطینی است که قصد دارند در اسرائیل عملیات انتحاری انجام دهند.

اینک بهشت در سال ۲۰۰۶، در مراسم جایزه گلدن گلوب برنده جایزهٔ بهترین فیلم خارجی‌زبان شد. اینک بهشت همچنین در مراسم جایزه اسکار نامزد دریافت بهترین فیلم خارجی‌زبان بود.
در  زمینه ی  کارگردان:خلاصه فیلم: یکی از مجاهدین کشته شده فلسطینی که پس از سال ها زندگی در فرانسه به نابلس بازگشته است با سعید جوان مکانیک شاغل در نابلس آشنا شده و علاقه متقابلی بین این دو ایجاد می شود ...                       نگاهی به فیلم( نقد ):

فیلم "اینک بهشت" ساخته هنی ابوسعد کارگردان فلسطینی، که مورد استقبال جشنواره های بین المللی نیز قرار گرفته است، فیلمی داستانی و مستندگونه است که نگاهی واقع بینانه و منتقدانه از درون جامعه عرب و مسلمان به بحران خاورمیانه دارد. این فیلم با ایجاد فضایی باورپذیر و به دور از شعار زدگی به خوبی توانسته است دو دیدگاه بنیادگرایانه و صلح طلبانه جهان اسلام درخصوص مناقشه اسراییل و فلسطین را در مقابل یکدیگر قرار دهد. طرح بسیاری از عقاید و باور ها در قالب گفتگوها، از یک سو این امکان را برای مخاطب بیرون از مناقشه ایجاد می کند تا درک مناسبتری نسبت به علل و عوامل شکل گیری و پرورش بنیادگرایی در جهان اسلام پیدا کند و از سوی دیگر با نگاهی مسئولانه صاحبان تفکرات بنیادگرایانه را به تفکر دوباره در خصوص عواقب عملکرد خود دعوت می کند.

در این فیلم سوها نماینده تفکر صلح طلبانه و سعید نماینده تفکر بنیادگرایانه جهان عرب در حالی در مقابل یکدیگر قرار گرفته اند که بیرون از این مباحث با عشق و علاقه یکدیگر مواجه هستند. بخش های گفتگو میان این دو نقشی کلیدی را در فیلم ایفا می کند. در بخشی از این گفتگوها سوها می گوید: "هیچ فکر کرده اید پس از شما چه اتفاقی برای ما خواهد افتاد" و در جایی دیگر سعید می گوید: "وقتی که هیچ امکانی وجود ندارد تا ما و اشغالگران از حق یکسانی در زندگی برخوردار باشیم، لااقل می توانیم در مرگ با یکدیگر سهیم شویم".
نقد    از وبلاگ  فیلم  اسکار  سینما                            این مطلب توسط  من به  درخواست  مدیر  اجرایی  طرح  اماده  شده و بیشتر  از  این  در مورد این فیلم  چیزی  وجود  نداره       {  دلیاری  }

نظرات 3 + ارسال نظر
شکور پنج‌شنبه 24 آذر 1390 ساعت 16:51

درود خداوند بر تو که اینقده حواست جمعه
تو و موسوی به نظر من الان دو تا از مهمترین اعضای هسته ی هنری کانونید

شکورم

پژمان دلیاری پنج‌شنبه 24 آذر 1390 ساعت 23:39

البته شاگرد شما ییم {به اقای شکوری}

محمد فرامرزی شنبه 26 آذر 1390 ساعت 00:27

بابا دلیاری رو ببین چه کرده
همه رو دیوونه کرده

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد